Επαγγελματικες Ομπρελες

Η TentaKom είναι μια εταιρεία που  έχει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή υψηλής ποιότητας και αισθητικής συστημάτων σκίασης όπως είναι οι τέντες, οι βιοκλιματικές πέργκολες αλλά και οι επαγγελματικές ομπρέλες.

Η εταιρεία μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από επαγγελματικές ομπρέλες που είναι ιδανικές για χρήση σε καφετέριες, εστιατόρια, παραλίες, πισίνες, ξενοδοχεία, σπίτια και άλλους εξωτερικούς χώρους. Με έμφαση στην παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης, η TentaKom εγγυάται την κατασκευή επαγγελματικών ομπρελών με αντοχή στον χρόνο και στα καιρικά φαινόμενα.

Επαγγελματικες Ομπρελες για επιχειρησεισ εστιασησ

Η TentaKom τοποθετεί επαγγελματικές ομπρέλες σε επιχειρήσεις εστίασης παντός είδους, καλύπτοντας πλήρως τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε εξωτερικού χώρου. Παίρνουμε τη δουλειά μας στα σοβαρά και φροντίζουμε να λειτουργούμε βάσει των αναγκών αλλά και της αισθητικής των πελατών μας. Σχεδιάζουμε τα πάντα προσεκτικά και φροντίζουμε όλες οι επαγγελματικές ομπρέλες να εναρμονίζονται πλήρως με την φιλοσοφία, αλλά και τις λειτουργικές ανάγκες του περιβάλλοντα χώρου. Η εταιρία μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υλικών και υφασμάτων ώστε να αποκτήσετε μια επαγγελματική λύση σκίασης η οποία θα προστατεύει την επιχείρηση σας από πάσης φύσεως καιρικά φαινόμενα.

Εάν ενδιαφέρεστε για επαγγελματικές  ομπρέλες πραγματικά καλής ποιότητας και με αντοχή στο χρόνο, επικοινωνήστε με την εταιρία κατασκευής επαγγελματικών συστημάτων σκίασης TentaKom!

Επαγγελματικες Ομπρελες στην Χαλκιδικη

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης στη Χαλκιδική, γνωρίζετε ότι ο καιρός μπορεί να είναι απρόβλεπτος, με ξαφνικές βροχές  αλλά και έντονη ηλιοφάνεια, πράγμα που μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία των πελατών σας. Η καλύτερη λύση για την προστασία των πελατών και της επιχείρησής σας στην Χαλκιδική αλλά και σε όλη την Ελλάδα  είναι να επενδύσετε σε επαγγελματικές ομπρέλες από την TentaKom. Οι επαγγελματικές ομπρέλες της εταιρείας μας είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντέχουν στις δύσκολες καιρικές παρέχοντας απόλυτη προστασία από τη βροχή, τον άνεμο και τον ήλιο.  Οι ομπρέλες μας δεν προστατεύουν μόνο τους πελάτες σας από τα καιρικά φαινόμενα αλλά αναβαθμίζουν και την αισθητική του χώρου σας. Τέλος, προστατεύουν τα εξωτερικά σας έπιπλα αλλά και τις ξαπλώστρες σας από τις φθορές  που μπορεί να προκαλέσει ο καιρός ή ο χρόνος.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες της TentaKom διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ώστε να βρείτε αυτές που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Δείτε τον κατάλογο με τις διαθέσιμες αποχρώσεις και υφάσματα:

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;