Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους-Tentakom

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ 2023: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΝΤΑΣ

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα “Εξοικονομώ- Ανακαινίζω για Νέους” άνοιξε από την Πέμπτη18.05.2023 και θα διαρκέσει ως τις 15.09.2023.Το πρόγραμμα Το πρόγραμμα  απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 18 έως 39 ετών δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν ενεργειακά αλλά και να ανακαινίσουν την κατοικία τους, εντάσσεται στην ευρύτερη δράση «Εξοικονομώ κατ’οίκον»

Η χρηματοδότηση που παρέχεται στο πλαίσιο του προγράμματος “Εξοικονομώ-Ανακαινίζω 2023” καλύπτει την εγκατάσταση  συστημάτων σκίασης όπως είναι οι τέντες, αποφέροντας έτσι οφέλη τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας όσο και στην εξοικονόμηση χρημάτων. Παράλληλα δίνει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες πρώτης κατοικίας να αναβαθμίσουν αισθητικά, και λειτουργικά την κατοικία τους!

 

Εξοικονομω 2023 με την Tentakom

Η κατασκευή και τοποθέτηση μίας τέντας είναι μια διαδικασία που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, ποιοτικά υλικά και εξειδίκευση. Η TentaKom, με πολυετή εμπειρία και έχοντας ως γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε χώρου, σας εγγυάται  την δημιουργία ανθεκτικών και καλαίσθητων τεντών.

Με την έναρξη του προγράμματος “Εξοικονομώ-Ανακαινίζω 2023”, η επιλογή μιας τέντας γίνεται πιο σημαντική από ποτέ καθώς επιδότηση δίνει τη δυνατότητα στους δικαιούχους να επενδύσουν σε ποιοτικές και αισθητικά ελκυστικές τέντες.

Η TentaKom είναι έτοιμη να σας υποστηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια, παρέχοντας υψηλής ποιότητας τέντες που είναι σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του “Εξοικονομώ-Ανακαινίζω 2023”. Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια δεσμευόμαστε για την δημιουργία μιας τέντας που  θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σκίασης της κατοικίας σας!

Το “Εξοικονομώ-Ανακαινίζω 2023”  στοχεύει στην επιδότηση της εγκατάστασης συστημάτων σκίασης, προσφέροντας στους υποψήφιους δικαιούχους την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τις συνθήκες σκίασης στην κατοικία, επωφελούμενοι ταυτόχρονα από οικονομική βοήθεια.

Ενδιαφερεστε για τεντα;

  Ποιοι ειναι οι ωφελουμενοι του προγραμματος;

  Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν φυσικά πρόσωπα από 18-39 ετών, που έχουν εμπράγματο δικαίωμα (πλήρης κυριότητα / επικαρπία / ψιλή κυριότητα) στην κατοικία που θα δηλωθεί στο πρόγραμμα.

  Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν πραγματικά δικαιώματα στην επιλέξιμη κατοικία, το δικαίωμα συμμετοχής ανήκει αποκλειστικά στον κύριο κάτοικο ή σε οποιοδήποτε άτομο με πλήρη κυριότητα ή επικαρπία, σε περίπτωση μισθωμένων ή ελεύθερα παραχωρημένων ακινήτων. Οι αιτούντες πρέπει να προσκομίσουν νομικά έγγραφα που να επιβεβαιώνουν τη νομιμότητα της κατοικίας. 

  TentaKom: η Νο1 εταιρεια για κατασκευη τεντας στην Θεσσαλονικη

  Η Tentakom έχοντας την απαραίτητη εξειδίκευση και εμπειρία  στην κατασκευή τεντών στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την ελληνική επικράτεια, σας εγγυάται την κατασκευή μίας τέντας που θα έχει αντοχή στον χρόνο και θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας!

  δειτε καποια απο τα εργα μασ