Μελέτη & κατασκευή Πέργκολας

kataskevi pergolas

ΤΕΝΤΑΚΟΜ

Μελέτη και Κατασκευή Πέργκολας

Στην TentaKom φροντίζουμε για εσάς, την μελέτη και κατασκευή πέργκολας, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με δέσμευση στην ποιότητα και την αντοχή, χρησιμοποιούμε υλικά ύψιστης ποιότητας, ανταποκρινόμενοι σε κάθε σας ανάγκη.

Για πελάτες που αναγνωρίζουν τις επιταγές των καιρών μας, συστήνουμε τις Βιοκλιματικές Πέργκολες, πτυσσόμενες ή ανοιγοκλειόμενες, κατασκευασμένες από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου που αντικαθιστά τη συμβατική ξύλινη κατασκευή. Για απόδοση και αισθητική που αντέχει στον χρόνο και τις διαφορετικές καιρικές συνθήκες, αυτή η στιβαρή κατασκευή αντικατοπτρίζει το οικονομικό της κόστος, προσφέροντας προστασία και σκίαση για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά Ral χρώματα για την ανανέωση του κήπου ή του προαύλιο χώρου σας και η  TentaKom θα αναλάβει το σχεδιασμό, την κατασκευή και την επιδιόρθωση της πέργκολάς σας, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Εμπλουτίστε την πέργκολά σας με την εγκατάσταση φωτιστικών πηγών και κρυφού φωτισμού και τζάμια για το συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής.

Στην TentaKom βρισκόμαστε δίπλα στις ανάγκες σας σε σκίαση και προστασία, διαθέτοντας τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε την ιδανική πέργκολα ανάλογα με την αισθητική και τα τετραγωνικά του χώρου. Επιλέξτε ανάμεσα σε πέργκολες κρεμαστές, κουρμπαριστές, σταθερές ή  λοξές για την κάλυψη ακόμη κι ενός χώρου πολλών τετραγωνικών μέτρων.

κατασκευή πέργκολας
μεταλλική πέργκολα
βιοκλιματική πέργκολα

Η TentaKom είναι συνυφασμένη με:

  1. Τη διάρκεια και την αντοχή στον χρόνο.
  2. Την αισθητική.
  3. Την σταθερότητα μίας στιβαρή μεταλλική κατασκευής που προσφέρει σιγουριά.
  4. Την προσαρμογή σε όλες τις διαφορετικές ανάγκες, αφού δίνουμε τη δυνατότητα επέκτασης και κάλυψης εξωτερικών χώρων, με συνέπεια στην ήδη υπάρχουσα αισθητική τους.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιδιόρθωση ή επισκευή της πέργκολάς σας, οι εργασίες μας πραγματοποιούνται στο χώρο σας, χωρίς την αφαίρεση και μεταφορά αυτής. Έτσι εξοικονομούμε πολύτιμους πόρους, χρόνο και κόστος λειτουργώντας για εσάς με συνέπεια και υπευθυνότητα.