Μελέτη & κατασκευή Πέργκολας

kataskevi pergolas

ΤΕΝΤΑΚΟΜ

Μελέτη και Κατασκευή Πέργκολας

Η πέργκολα είναι ένα σύστημα σκίασης που παρέχει προστασία από τις καιρικές συνθήκες ενώ ταυτόχρονα, προσθέτει λειτουργικότητα και αισθητική δημιουργώντας ένα ευχάριστο και ελεγχόμενο περιβάλλον. Κατασκευάζουμε την ιδανική πέργκολα ανάλογα με την αισθητική και τα τετραγωνικά του χώρου. Επιλέξτε ανάμεσα σε πέργκολες κρεμαστές, κουρμπαριστές, σταθερές ή λοξές για την κάλυψη ακόμη κι ενός χώρου πολλών τετραγωνικών μέτρων.

Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά Ral χρώματα για την ανανέωση του κήπου ή του προαύλιου χώρου σας και η TentaKom θα αναλάβει το σχεδιασμό, την κατασκευή και την επιδιόρθωση της πέργκολάς σας, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

 

 

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Για πελάτες που αναγνωρίζουν τις επιταγές των καιρών μας, συστήνουμε τις Βιοκλιματικές Πέργκολες, πτυσσόμενες ή ανοιγοκλειόμενες, κατασκευασμένες από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου που αντικαθιστά τη συμβατική ξύλινη κατασκευή. Για απόδοση και αισθητική που αντέχει στον χρόνο και τις διαφορετικές καιρικές συνθήκες, αυτή η στιβαρή κατασκευή αντικατοπτρίζει στο μέγιστο το οικονομικό της κόστος, προσφέροντας προστασία και σκίαση για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

 

ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Το σύστημα τεντοπέργκολας είναι κατάλληλο για στέγαση και κατασκευάζεται με ύφασμα PVC το οποίο είναι 100% υδατοστεγανό και αδιαφανές. Ενδείκνυται για πολύ μεγάλες διαστάσεις και δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες ενώ επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης φωτισμού. Είναι η ιδανική επιλογή για κάλυψη μεγάλων επαγγελματικών ή ιδιωτικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, αίθριους χώρους, αυλές κατοικιών κλπ.

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

Κάντε την πέργκολα σας καινούρια! Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιδιόρθωση ή επισκευή, οι εργασίες μας πραγματοποιούνται στο χώρο σας, χωρίς την αφαίρεση και μεταφορά της πέργκολας. Έτσι εξοικονομούμε πολύτιμους πόρους, χρόνο και κόστος λειτουργώντας για εσάς με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Εμπλουτίστε την πέργκολά σας με την εγκατάσταση φωτιστικών πηγών, κρυφού φωτισμού και τζάμια για το συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής.

κατασκευή πέργκολας
μεταλλική πέργκολα
βιοκλιματική πέργκολα

Η TentaKom είναι συνυφασμένη με:

  1. Τη διάρκεια και την αντοχή στον χρόνο.
  2. Την αισθητική.
  3. Την σταθερότητα μιας στιβαρής μεταλλικής κατασκευής που προσφέρει σιγουριά.
  4. Την προσαρμογή σε όλες τις διαφορετικές ανάγκες, αφού δίνουμε τη δυνατότητα επέκτασης και κάλυψης εξωτερικών χώρων, στην ήδη υπάρχουσα αισθητική τους.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιδιόρθωση ή επισκευή της πέργκολάς σας, οι εργασίες μας πραγματοποιούνται στο χώρο σας, χωρίς την αφαίρεση και μεταφορά αυτής. Έτσι εξοικονομούμε πολύτιμους πόρους, χρόνο και κόστος λειτουργώντας για εσάς με συνέπεια και υπευθυνότητα.