ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Η TentaKom ειδικεύεται στην κατασκευή βιοκλιματικής πέργκολας αλλά και πέργκολας αλουμινίου. Απόδειξη οι δεκάδες πέργκολες που έχουμε κατασκευάσει στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη την χώρα.Κατασκευάζουμε την ιδανική πέργκολα ανάλογα με την αισθητική και τα τετραγωνικά του χώρου. Επιλέξτε ανάμεσα σε πέργκολες κρεμαστές, κουρμπαριστές, σταθερές ή λοξές για την κάλυψη ακόμη κι ενός χώρου πολλών τετραγωνικών μέτρων.

Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά Ral χρώματα για την ανανέωση του κήπου ή του προαύλιου χώρου σας και η TentaKom θα αναλάβει το σχεδιασμό, την κατασκευή και την επιδιόρθωση της πέργκολάς σας, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Η πέργκολα με περσίδες αλουμινίου αποτελεί μία ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον πρόταση σκίασης, απόλυτα προσαρμοσμένη στις βιοκλιματικές μεταβολές, οι οποίες επιτάσσουν λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον, με χαμηλό το κόστος κατανάλωσης ενέργειας. 


Τα κινούμενα πτερύγια, δηλαδή οι περσίδες αλουμινίου της περιστρέφονται, επιτρέποντας στο φυσικό φως να εισέλθει, στο επίπεδο έντασης που εσείς επιθυμείτε. Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, τη βροχή, τον άνεμο, ή άλλες δυσμενείς καιρικές συνθήκες και σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να ρυθμίσετε με φυσικό τρόπο τη θερμοκρασία του χώρου σας.

Διαθέτει σύγχρονο και παράλληλα διαχρονικό σχεδιασμό για να ταιριάζει άψογα με οποιαδήποτε αρχιτεκτονικό ύφος. Είναι η τέλεια λύση για ξενοδοχεία, βεράντες εστιατορίων και κήπους.

Αυτό το σύστημα μπορεί να προσαρμοστεί με πολλές αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις του σήμερα . Διατίθεται σε ευρύ φάσμα χρωμάτων και εξαρτημάτων, καθιστώντας την ένα ουσιαστικό μέρος της ζωής σας όλο το χρόνο.

Ο σχεδιασμός της περσίδας επιτρέπει τη συλλογή και επαναχρησιμοποίηση του βρόχινου νερού με τη χρήση ειδικών καναλιών απομάκρυνσης αυτού. Είναι επίσης εντελώς αθόρυβη λόγω του τρόπου σχεδιασμού και συναρμολόγησης των εξαρτημάτων της.

  • Φιλική προς το Περιβάλλον
  • Εξοικονόμηση Ενέργειας
  • Ιδανική Για Όλες τις Καιρικές Συνθήκες
  • Κομψή και Αθόρυβη Μεγάλη Αντοχή
  • Διάρκεια Ζωής
@tentakom

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

"Η πέργκολα είναι ένα σύστημα σκίασης που παρέχει προστασία από τις καιρικές συνθήκες ενώ ταυτόχρονα, προσθέτει λειτουργικότητα και αισθητική δημιουργώντας ένα ευχάριστο και ελεγχόμενο περιβάλλον."

ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Η Τεντοπέργκολα ή αλλιώς πέργκολα αλουμινίου είναι ένα σύστημα σκίασης, το οποίο συνδυάζει την απόλυτη προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες (ακόμα και τις πιο ακραίες), με την καλαισθησία και την ευκολία προσαρμογής σε κάθε χώρο.

Κατασκευασμένη από αλουμίνιο ειδικά μελετημένο για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες, η πέργκολα προσφέρει υψηλό βαθμό προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και την ζέστη, όπως και αδιαβροχοποίηση, καθώς η σχεδίαση και τα υλικά της, επιτρέπουν στο νερό της βροχής να κυλάει, δίχως να λιμνάζει πάνω σε αυτή.

Αυτό οφείλεται, στο πανί από PVC Blackout, τριών στρωμάτων, υψηλής τεχνολογίας και αδιαφανές. Ενδείκνυται για πολύ μεγάλες διαστάσεις και δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες ενώ επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης φωτισμού.

Είναι η ιδανική επιλογή για κάλυψη μεγάλων επαγγελματικών ή ιδιωτικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, αίθριους χώρους, αυλές κατοικιών κλπ.

  • Υψηλή Αντοχή σε Δύσκολες Καιρικές Συνθήκες
  • Κάλυψη Μεγάλων Επιφανειών
  • Ποικιλία Χρωμάτων και Αποχρώσεων σε Τεντόπανα
  • Μεγάλη Αντοχή & Διάρκεια Ζωής

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιδιόρθωση ή επισκευή, οι εργασίες μας πραγματοποιούνται στο χώρο σας, χωρίς την αφαίρεση και μεταφορά της πέργκολας. Έτσι εξοικονομούμε πολύτιμους πόρους, χρόνο και κόστος λειτουργώντας για εσάς με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εμπλουτίστε την πέργκολά σας με την εγκατάσταση φωτιστικών πηγών, κρυφού φωτισμού και τζάμια για το συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής.

Συχνές ερωτήσεις για τισ Πέργκολες

Η πέργκολα είναι ένα σύστημα σκίασης που παρέχει προστασία από τις καιρικές συνθήκες ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία εξαιρετικά καλαίσθητη προσθήκη για τον εξωτερικό σας χώρο!

Δύο από τα βασικά είδη πέργκολας είναι οι τεντοπέργκολες και οι βιοκλιματικές πέργκολες!  Και οι δύο θωρακίζουν τους εξωτερικούς χώρους από τα καιρικά φαινόμενα. Ωστόσο οι βιοκλιματικές πέργκολες αποτελούν μία πιο ευέλικτη λύση λόγω του ηλεκτρικού τους μοτέρ.

Η βιοκλιματική πέργκολα αποτελεί ένα σύστημα σκίασης που έχει τόσο ενεργειακά όσο και αισθητικά οφέλη! Με την χρήση σύγχρονων μοτέρ που ρυθμίζουν την γωνία κλήσης των περσίδων τους, οι βιοκλιματικές πέργκολες είναι το μόνο σύστημα σκίασης που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε καιρική συνθήκη!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;