ΤΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ - TentaKom Mikel

ΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Οι τέντες δεν προσφέρουν μόνο σκιά, αλλά παίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της αισθητικής του χώρου σας. Η σωστή τέντα για καφετέρια μπορεί να μεταμορφώσει τον εξωτερικό σας χώρο. Δηλαδή είναι υπεύθυνη για μια ελκυστική και φιλόξενη ατμόσφαιρα που προσελκύει πελάτες. Από το στυλ και τα χρώματα μέχρι τα υλικά και την ποιότητα κατασκευής, η επιλογή της κατάλληλης τέντας είναι σημαντική για την εικόνα της επιχείρησής σας. 

Μια καλαίσθητη τέντα μπορεί να αναδείξει τον χαρακτήρα της καφετέριας σας, ενισχύοντας το branding και κάνοντάς σας να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνιστισμό. Φυσικά, οι τέντες παρέχουν προστασία από τις καιρικές συνθήκες και κάνουν τον εξωτερικό χώρο πιο άνετο και λειτουργικό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 

Παρακάτω, παρουσιάζουμε κάποιες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν, συνδυάζοντας πρακτικότητα και αισθητική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ανοιχτή Τέντα Κασετίνα

Οι τέντες κασετίνες προσφέρουν ένα καθαρό και κομψό φινίρισμα. Είναι ιδανικές για καφέ που επιθυμούν να δώσουν έναν μοντέρνο και απλό χαρακτήρα στον εξωτερικό τους χώρο. Το ύφασμα και οι χρωματικές επιλογές μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν με την αισθητική του καταστήματός σας. Έτσι, προσφέρουν ταυτόχρονα προστασία και στυλ.

ΤΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - TentaKom Tenderland

Εναρμόνιση με την Αισθητική του Καφέ

Η τέντα για καφετέρια σας μπορεί να διαμορφώσει τη διάθεση ακόμη και πριν οι πελάτες μπουν στο χώρο. Οι τέντες που συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος, θα ενισχύσουν την ελκυστικότητα της καφετέριας σας. Η αρμονία μεταξύ του σχεδίου της τέντας και του υπόλοιπου εξωτερικού χώρου συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία μιας ευχάριστης εμπειρίας για τους πελάτες.

Χρωματιστές Λωρίδες

Οι χρωματιστές λωρίδες είναι ένα διαχρονικό σχέδιο που προσδίδει χαρακτήρα στην καφετέρια σας. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για καταστήματα που επιθυμούν να ενσωματώσουν τα χρώματα του brand τους στην εξωτερική διακόσμηση. Επιλέγοντας τις σωστές αποχρώσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε μια τέντα που θα ξεχωρίζει και θα αναδεικνύει την ταυτότητα του καταστήματός σας.

Προβολή του Λογοτύπου της Καφετέριας

Η προβολή του logo σας στην τέντα για καφετέρια είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για branding. Δεν είναι τυχαίο που μεγάλες εταιρείες στην εστίαση το προτιμούν. 

Ακόμα και αν θέλετε μόνο το όνομα του καταστήματος. Με μεγάλες, έντονες γραμματοσειρές και ένα συμπληρωματικό χρώμα φόντου, η τέντα μπορεί να λειτουργήσει ως διαφημιστική επιγραφή που προσελκύει πελάτες και ενισχύει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΕΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ TentaKom Chillbox

Τέντα Καποτίνα

Οι τέντες καποτίνες προσφέρουν μια vintage αισθητική που μπορεί να διαφοροποιήσει την καφετέρια σας από τις υπόλοιπες. Ειδικά σε περιοχές με ιστορική σημασία ή σε χώρους που επιθυμούν να διατηρήσουν μια ρετρό ατμόσφαιρα, οι παραδοσιακές τέντες προσθέτουν γοητεία και αυθεντικότητα.

Χρειάζεται Άδεια για την Τέντα του Καταστήματος;

Η τοποθέτηση τέντας για καφετέρια μπορεί να γίνει ελεύθερα σε οποιαδήποτε όψη και σε οποιοδήποτε ύψος του κτιρίου, τόσο σε νέα κτίρια όσο και σε προσθήκες σε υφιστάμενα, χωρίς την ανάγκη άδειας, εφόσον πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα:

 – Η τέντα δεν πρέπει να δημιουργεί κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους χρήσης του κτιρίου.

 – Τα στηρίγματα της τέντας δεν πρέπει να προεξέχουν από το περίγραμμα του κτιρίου.

 – Σε πεζόδρομους και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας, πρέπει να είναι σε ύψος άνω των 3 μέτρων, με την έγκριση του αρμόδιου δήμου.

Προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τον δήμο σας για να βεβαιωθείτε ότι πληροίτε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να λάβετε τυχόν απαραίτητες άδειες πριν την τοποθέτηση της τέντας.

Επιλογή της Κατάλληλης Τέντας για Καφετέρια

Η σωστή τέντα μπορεί να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση και την αίσθηση της καφετέριας σας. Από την πρώτη εντύπωση που θα δημιουργήσει στους πελάτες σας μέχρι την πρακτικότητα και την προστασία που θα προσφέρει, η επιλογή της κατάλληλης τέντας είναι ουσιώδης. Οι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη περιλαμβάνουν το σχέδιο, το χρώμα, το ύφασμα και το σχήμα της τέντας.

Στην Tentakom είμαστε εταιρεία κατασκευής και εγκατάστασης τεντών και κατανοούμε τη σημασία της σωστής τέντας για την επιχείρησή σας. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια και υλικά τεντών που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην αναβάθμιση της καφετέριας σας με τις υψηλής ποιότητας τέντες μας.

Η τέντα προσφέρει προστασία από τον ήλιο και τη βροχή, δημιουργώντας έναν άνετο εξωτερικό χώρο. Ενισχύει την αισθητική και το branding του καταστήματός σας, ενώ αυξάνει τη χωρητικότητα.

Λάβετε υπόψη το σχέδιο, το χρώμα, το υλικό κατασκευής και τη λειτουργικότητα της τέντας. Βεβαιωθείτε ότι πληροίτε όλες τις τοπικές προϋποθέσεις και άδειες.

Συνήθως, η τέντα δεν απαιτεί άδεια αν πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως το σωστό ύψος και η μη δημιουργία κλειστών χώρων. Επικοινωνήστε με τον τοπικό δήμο για να επιβεβαιώσετε τις απαιτήσεις.