Τέντα Ζελατίνα-TentaKom

Τέντα Ζελατίνα: Η ιδανική επιλογή για τον χειμώνα

Όταν κάποιος σκέφτεται, συστήματα σκίασης, συνήθως έρχεται στο μυαλό του η δημιουργία σκιάς και η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια συστήματα σκίασης, τα οποία μετά την εγκατάσταση τους, μπορούν να προσφέρουν πολλά παραπάνω οφέλη, ακόμη και τον χειμώνα. Η τέντα ζελατίνα αποτελεί ένα τέτοιο σύστημα σκίασης. Επειδή η τέντα ζελατίνα ή αντιανεμική ζελατίνα, όπως είναι γνωστή, κατασκευάζεται από υλικά, τα οποία έχουν την ικανότητα αντοχής στον χρόνο αλλά και σε δυσμενείς καιρικά φαινόμενα, είναι ικανή να προστατεύσει την κατοικία ή την επιχείρησή σας από φαινόμενα όπως βροχή, χιόνι και άνεμο. Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τους εξωτερικούς χώρους, όπως για παράδειγμα το μπαλκόνι της κατοικίας σας, όλο τον χρόνο ανεξαρτήτως καιρού.

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψουμε τους λόγους, σύμφωνα με τους οποίους η τέντα ζελατίνα αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για την προστασία και την αποτελεσματικότερη εκμετάλλευση των εξωτερικών χώρων της κατοικίας ή της επιχείρησής σας.

Τέντα Ζελατίνα - Κατοικίες - Tentakom

Προστασία από καιρικά φαινόμενα

Η τέντα ζελατίνα μετά την εγκατάσταση της, στο μπαλκόνι της κατοικίας σας ή στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης σας, έχει την ικανότητα να θωρακίζει τον χώρο. Πιο συγκεκριμένα λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας, απέναντι στις καιρικές συνθήκες που εμφανίζονται κατά την διάρκεια του χειμώνα. Για τη ακρίβεια, σε περιπτώσεις βροχής η τέντα ζελατίνα προστατεύει το μπαλκόνι ή τον εξωτερικό χώρο της επιχείρησής σας, από το νερό της βροχής. Επίσης, λειτουργεί ως ανεμοφράκτης, θωρακίζοντας τον χώρο από ισχυρούς ανέμους. Σε περιπτώσεις χιονιού, αλλά και άλλων καιρικών συνθηκών, που εμφανίζονται κατά την διάρκεια του χειμώνα η τέντα ζελατίνα προστατεύει απόλυτα τον χώρο σας. Αυτές οι ιδιότητες που προσφέρει το συγκεκριμένο σύστημα σκίασης, μετατρέπουν το μπαλκόνι ή τον εξωτερικό χώρο της επιχείρησής σας, σε έναν πλήρη λειτουργικό χώρο. Μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, αν πρόκειται για επιχείρηση, ή να εκμεταλλεύεστε το μπαλκόνι σαν να πρόκειται για μέρος του εσωτερικού χώρου της κατοικίας σας.

Κατάλληλη για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους

Οι τέντες ζελατίνες, αποτελούν την κατάλληλη λύση για την προστασία της κατοικίας αλλά και του επαγγελματικού χώρου. Μετά την τοποθέτησή τους, προσφέρουν επέκταση του λειτουργικού χώρου. Το συγκεκριμένο πλεονέκτημα είναι πολύ σημαντικό για τους επαγγελματικούς χώρους, επειδή σημαίνει αύξηση της χωρητικότητας της επιχείρησης, η οποία μεταφράζεται σε αύξηση των κερδών. Αντίστοιχα, σε κατοικίες οι κάθετες τέντες ζελατίνες, προσφέρουν έναν επιπλέον χώρο, ο οποίος μπορεί να έχει διάφορες χρήσεις. Από την λειτουργία τους σε ένα αποθηκευτικό χώρο, έως την μετατροπή του μπαλκονιού σας, σε έναν καλαίσθητο χώρο, στον οποίο θα χαλαρώνετε.

Λειτουργίες θερμομόνωσης και ηχομόνωσης

Τους χειμερινούς μήνες, η θερμοκρασία πέφτει και το κρύο κάνει την εμφάνιση του. Η τέντα ζελατίνα μπορεί να λειτουργήσει ως θερμομόνωση για τους επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους, αλλά και για το μπαλκόνι της κατοικίας σας. Αυτό σημαίνει, ότι διατηρούν μία συγκεκριμένη θερμοκρασία στον εξωτερικό χώρο, χωρίς να χρειάζεται να λειτουργούν συνεχώς τα τεχνητά συστήματα θέρμανσης, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι να χρησιμοποιούνται οι εξωτερικοί χώροι τον χειμώνα, με ίδια άνεση που χρησιμοποιούνται και το καλοκαίρι. Επιπλέον, η τέντα ζελατίνα μετά την εγκατάστασή της, λειτουργεί και ως ηχομόνωση. Για τις κατοικίες αλλά και τις επιχειρήσεις, που βρίσκονται σε αστικά κέντρα, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς μειώνεται ο θόρυβος και δημιουργείται ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον.

Αντοχή στο πέρασμα του χρόνου

Αν γίνει σωστή επιλογή στα υλικά κατασκευής, η τέντα ζελατίνα έχει την ικανότητα μεγάλης αντοχής στο πέρασμα του χρόνου. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό, να επιλέξετε επαγγελματίες με εμπειρία στην κατασκευή και εγκατάσταση συστημάτων σκίασης. Επίσης, μεγάλο ρόλο στην αντοχή της τέντας ζελατίνας παίζει και η συντήρησή της. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τους επαγγελματίες στα συστήματα σκίασης και να ακολουθείτε τις οδηγίες που θα σας δώσουν, για τον καθαρισμό και την συντήρηση των συστημάτων σκίασης.

Τέντα Ζελατίνα-Tentakom

Συνοψίζοντας, η τέντα ζελατίνα αποτελεί ιδανική επιλογή για τον χειμώνα, καθώς προσφέρει προστασία στους εξωτερικούς χώρους, είναι κατάλληλη για κατοικίες και επιχειρήσεις, μπορεί να λειτουργήσει ως θερμομόνωση και ηχομόνωση και τέλος έχει μεγάλη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία κατασκευής συστημάτων σκίασης TentaKom, για την εγκατάσταση τέντας ζελατίνας στο μπαλκόνι της κατοικίας σας ή τον εξωτερικό χώρο της επιχείρησής σας και απολαύστε την προστασία και τα άλλα οφέλη που σας προσφέρει τον χειμώνα.