Μελέτη & Τοποθέτηση Τέντας

συστήματα σκίασης θεσσαλονίκη

ΤΕΝΤΑΚΟΜ

Μελέτη & Τοποθέτηση Τέντας

Η ΤΕΝΤΑΚΟΜ ειδικεύεται στην κατασκευή προηγμένων και σύγχρονων συστημάτων σκίασης (τεντών) για πάνω από 20 χρόνια, προσφέροντας για εσάς και τον χώρο σας την πιο άρτια, αισθητικά και λειτουργικά, λύση.

Σχεδιάζει, κατασκευάζει και τοποθετεί για εσάς τέντες παντός τύπου για την κάλυψη όλων των αναγκών, προσφέροντας σας την επιλογή ανάμεσα σε χειροκίνητη ή αυτόματη λειτουργία (συστήματα SOMFY).

Κάθε κατασκευή γίνεται με μεγάλη προσοχή από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αφού προηγηθεί η μελέτη του χώρου σας.

Σας προσφέρουμε τέντες με αντιρίδα, τέντες κάθετες, τέντες με βραχίονες, καποτίνες, καθώς και τα συστήματα κασετίνας και μπάρας για να επιλέξετε τις τέντες που σας ταιριάζουν καλύτερα.

αυτόματα συστήματα τεντών
κάθετες τέντες
τέντα αντιρίδα

Τέντα Αντιρίδα

Είναι ένας κλασικός και οικονομικός τύπος τέντας, κατάλληλος για τη βεράντα, το μπαλκόνι και τον κήπο. Παρουσιάζει υψηλή αντοχή στον αέρα και το χρόνο και παρέχει προστασία από τον ήλιο και τη βροχή.

 

Τέντα κάθετη

Αυτός ο τύπος τέντας μπορεί να ασφαλίσει στο κάγκελο ή σε δάπεδο με τους ειδικούς γάντζους. Για ακόμη καλύτερη στεγανοποίηση του χώρου μπορούν να εφαρμοστούν συστήματα (οδηγοί) αλουμινίου δεξιά και αριστερά. Η κάθετη τέντα είναι κατάλληλη και για την περιμετρική κάλυψη μεγαλύτερου χώρου.

 

Τέντα με βραχίονες

Ο πλέον ανερχόμενος και πιο διαδεδομένος τύπος τέντας στη χώρα μας. Συνδυάζει εμφάνιση και λειτουργικότητα με αντοχή. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων (βραχίονες, τεντόπανα, βάσεις στήριξης κλπ.) με σκοπό την κατασκευή μιας τέντας υψηλής ανθεκτικότητας στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

Καποτίνα

Η τέντα αυτή έχει καμπυλωτό σχήμα και είναι κατάλληλη για την κάλυψη εξωτερικών χώρων, κυρίως εισόδων και παραθύρων. Ο σκελετός είναι από αλουμίνιο ενώ το τεντόπανο μπορεί να είναι από  τεντόπανο ή PVC. Η κατασκευή είναι ανοιγόμενη ή σταθερή.

 

Σύστημα κασετίνας

Ένα σύστημα εξωτερικής σκίασης, το οποίο χαρακτηρίζεται από άριστο design και στυλ. Η «κασετίνα» περιλαμβάνει το ύφασμα και τους βραχίονες, τα οποία κλείνουν και μαζέυονται μέσα στη βάση, προστατεύοντας έτσι το σύστημα τέντας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

Σύστημα μπάρας

Πρόκειται για έναν τύπο τέντας, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμούμε, καθώς στηρίζεται πάνω σε μια μεταλλική μπάρα. Παρόμοιο με το σύστημα τέντας με βραχίονες, με διαφορά στην μπάρα, κάτι που δίνει καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

τέντες