Μελέτη & Τοποθέτηση Τέντας

συστήματα σκίασης θεσσαλονίκη

ΤΕΝΤΑΚΟΜ

Μελέτη & Τοποθέτηση Τέντας

Η ΤΕΝΤΑΚΟΜ εξειδικεύεται στην κατασκευή προηγμένων και σύγχρονων συστημάτων σκίασης (τεντών) για πάνω από 25 χρόνια, προσφέροντας για εσάς και τον χώρο σας την πιο άρτια, αισθητικά και λειτουργικά, λύση.

Κάθε κατασκευή γίνεται με μεγάλη προσοχή από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και αφού προηγηθεί η μελέτη του χώρου σας, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε την ιδανική τέντα, προσφέροντας σας την επιλογή ανάμεσα στους διάφορους τύπους τέντας, σε χειροκίνητη ή αυτόματη λειτουργία (συστήματα SOMFY).

αυτόματα συστήματα τεντών
κάθετες τέντες
τέντα αντιρίδα

– Τέντα με Βραχίονες

Ο πλέον ανερχόμενος και πιο διαδεδομένος τύπος τέντας στη χώρα μας. Συνδυάζει εμφάνιση και λειτουργικότητα με αντοχή. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων (βραχίονες, τεντόπανα, βάσεις στήριξης κλπ.) με σκοπό την κατασκευή μιας τέντας υψηλής ανθεκτικότητας στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

 

– Τέντα Αντιρίδα

Είναι ένας κλασικός και οικονομικός τύπος τέντας, κατάλληλος για τη βεράντα, το μπαλκόνι και τον κήπο. Παρουσιάζει υψηλή αντοχή στον αέρα και το χρόνο και παρέχει προστασία από τον ήλιο και τη βροχή.

 

Τέντα Κάθετη

Αυτός ο τύπος τέντας μπορεί να ασφαλίσει στο κάγκελο ή σε δάπεδο με τους ειδικούς γάντζους. Για ακόμη καλύτερη στεγανοποίηση του χώρου μπορούν να εφαρμοστούν συστήματα (οδηγοί) αλουμινίου δεξιά και αριστερά. Η κάθετη τέντα είναι κατάλληλη και για την περιμετρική κάλυψη μεγαλύτερου χώρου. 

Καποτίνα

Η τέντα αυτή έχει καμπυλωτό σχήμα και είναι κατάλληλη για την κάλυψη εξωτερικών χώρων, κυρίως εισόδων και παραθύρων. Συνηθίζεται να χρησιμοποιείται σε παράθυρα χωρίς μπαλκόνι και σε εισόδους καταστημάτων, ξενοδοχείων ή σπιτιών. Ο σκελετός είναι από αλουμίνιο ενώ το υλικό κάλυψης μπορεί να είναι από τεντόπανο ή PVC. Η κατασκευή είναι ανοιγόμενη ή σταθερή και διακρίνεται για την υψηλή αισθητική της.

 

– Σύστημα κασετίνας

Ένα σύστημα εξωτερικής σκίασης, το οποίο χαρακτηρίζεται από άριστο design και στυλ. Η «κασετίνα» περιλαμβάνει το ύφασμα και τους βραχίονες, τα οποία κλείνουν και μαζεύονται μέσα στη βάση, προστατεύοντας έτσι το σύστημα τέντας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

Σύστημα μπάρας

Πρόκειται για έναν τύπο τέντας, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο, καθώς στηρίζεται πάνω σε μια μεταλλική μπάρα. Παρόμοιο με το σύστημα τέντας με βραχίονες, με διαφορά στην μπάρα, κάτι που δίνει καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. 

τέντες