Τέντες Θεσσαλονίκη Tentakom

Ποιοτικές Τέντες Θεσσαλονίκη

Αν ψάχνετε επαγγελματία για την κατασκευή τέντας στη Θεσσαλονίκη, τότε η TentaKοm αποτελεί την λύση στο πρόβλημά σας. Οι τέντες αποτελούν μια πρακτική και λειτουργική λύση για τον εξωτερικό χώρο, προσφέροντας προστασία από τον ήλιο, τη βροχή και τα υπόλοιπα καιρικά φαινόμενα, καθώς τον θωρακίζουν, δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας και χαλάρωσης. 

Ανεξάρτητα από το είδος και την αισθητική του χώρου σας, οι τέντες μπορούν να προσθέσουν σε αυτόν λειτουργικότητα, στυλ και άνεση. Σήμερα οι τέντες έχουν εξελιχθεί σε απίστευτο βαθμό. Έχουν μοντέρνα εμφάνιση, εξαιρετική αντοχή στη φθορά, τεράστια σταθερότητα στον άνεμο και μπορούν να σκιάσουν οποιοδήποτε χώρο. Η  αξία χρήσης τους είναι πολύ μεγάλη και σημαντική κυρίως για την πόλη της Θεσσαλονίκης, στην οποία οι μεταβολές του καιρού αλλά και η υγρασία μπορούν να είναι ιδιαίτερα έντονες.

Η TentaKom σας παρέχει μία μεγάλη ποικιλία από διαφορετικούς μηχανισμούς τέντας όπως είναι οι τέντες με αντιρίδες, οι τέντες με βραχίονες, οι τέντες κασετίνες και οι τέντες καποτίνες. Επίσης, εκτός από μία πληθώρα μηχανισμών, η εταιρεία μας σας παρέχει και μια τεράστια ποικιλία από τεντόπανα, σε κομψούς και κλασικούς τόνους αλλά και σε πιο ασυνήθιστα μοτίβα, ώστε να επιλέξετε την τέντα η οποία θα έρχεται σε πλήρη αρμονία με τον χώρο σας . 

Η TentaKοm αναλαμβάνει οποιαδήποτε κατασκευή τέντας στην Θεσσαλονίκη. Έχοντας πολυετή εμπειρία μελετάμε με προσοχή το χώρο αλλά και τις ανάγκες σας. Είμαστε ειδικοί στη σκίαση και αυτό το μαρτυρούν οι δεκάδες τέντες μας στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σεβόμενοι το επάγγελμά μας, αλλά και τους πελάτες που μας εμπιστεύονται, εγγυόμαστε ένα επαγγελματικό σύστημα σκίασης με αντοχή στον χρόνο! 

χρειαζεστε αμεσα ειδικο για να αξιολογησει τον χωρο σας;

Κάντε σωστή επιλογή και επικοινωνήστε με την εταιρεία TentaKom! Σε όποια περιοχή της Θεσσαλονίκης και να βρίσκεστε, το συνεργείο μας σας επισκέπτεται ώστε να αποφασίσετε από κοινού ποια θα ήταν η κατάλληλη τέντα για τον χώρο σας!

Οι τέντες αποτελούν το δημοφιλέστερο σύστημα σκίασης εξωτερικού χώρου. Ωστόσο, η διαδικασία αγοράς για μία τέντα μπορεί να είναι μία αρκετά απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία. Μπορεί οι επιλογές να είναι πολλές, ωστόσο κάθε κατηγορία έχει τις δικές της τεχνικές καινοτομίες, σχεδιασμένες να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες σκίασης.

Πιο συγκεκριμένα: τέντες με αντηρίδες, τέντες με βραχίονες, τέντες σε μπάρα, τέντες ριντό, τέντες κασετίνες και τέντες καποτίνες.
Κάθε κατασκευή γίνεται με μεγάλη προσοχή από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και αφού προηγηθεί η μελέτη του χώρου σας, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε την ιδανική τέντα, προσφέροντας σας την επιλογή ανάμεσα στους διάφορους τύπους τέντας, σε χειροκίνητη ή αυτόματη λειτουργία (συστήματα SOMFY).

Η αγορά ενός συστήματος τέντας που θα ταιριάζει τόσο στις ανάγκες όσο και στις απαιτήσεις του χώρου σας είναι κομβική, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα αξιοποιήσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων της και θα εκμεταλλευτείτε σωστά κάθε γωνιά του σπιτιού ή της επιχείρησης σας. Ανάλογα με τη μορφή και το σύστημα λειτουργίας που διαθέτουν, οι τέντες διακρίνονται σε έξι διάφορες κατηγορίες.

Τεντες

"Κάντε την καταλληλότερη επιλογή τέντας για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Διαλέξτε με βάση την αισθητική και τον προϋπολογισμό σας."

Τεντα με Βραχιονες

Ο πλέον ανερχόμενος και πιο διαδεδομένος τύπος τέντας στη χώρα μας. Συνδυάζει εμφάνιση και λειτουργικότητα με αντοχή. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων (βραχίονες, τεντόπανα, βάσεις στήριξης κλπ.) με σκοπό την κατασκευή μιας τέντας υψηλής ανθεκτικότητας στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.
Οι τέντες αυτής της κατηγορίας, χρησιμοποιούν βραχίονες μήκους ανάλογου των αναγκών του χώρου σας, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη απόδοση της κατασκευής. Επιπλέον, τοποθετείται ο κατάλληλος άξονας και αντίβαρο αλουμινίου, με τα οποία θα πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή σταθερότητα.
Τέντα με βραχίονες

Ανάλογα με το μήκος του βραχίονα, επιλέγεται και ο αντίστοιχος μηχανισμός χειρισμού της. Εάν πρόκειται για μεγάλου μήκος βραχίονα προτιμάμε την ηλεκτροκίνητη λύση με μοτέρ της εταιρείας Somfy, ενώ εάν το μήκος του βραχίονα είναι μικρό, τότε πηγαίνουμε στην κλασική χειροκίνητη επιλογή.

Ιδανικές για κάθε τύπου διαμέρισμα και χώρο, έχουν την δυνατότητα να καλύψουν οποιαδήποτε επιφάνεια, ενώ παρέχουν μεγάλη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

  • Εργονομικός Σχεδιασμός
  • Μοντέρνα Αισθητική
  • Υψηλή Σταθερότητα & Αντοχή
  • Μεγάλη Ποικιλία Αποχρώσεων και Σχεδίων σε Τεντόπανα

Τεντα με ΑΝΤΗΡΙΔΕΣ

Οι Αντηρίδες ουσιαστικά αποτελούν τον σταθερό βραχίονα – άξονα, πάνω στον οποίο είναι περασμένο το πανί της τέντας και οι οποίες βοηθούν στην ευκολότερη προσαρμογή του ύψους της. Ο χειρισμός και η προσαρμογή της τέντας με αντηρίδες μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα, είτε με ηλεκτρικό μηχανισμό (μοτέρ).

Ιδανικές για διαμερίσματα τύπου ρετιρέ και αυλές, καθώς έχουν την δυνατότητα να καλύψουν επιφάνειες πολλών τετραγωνικών μέτρων, παρέχουν μεγάλη προστασία από τους δυνατούς ανέμους, προσφέροντας παράλληλα μία εξαιρετική «ανάσα» δροσιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

τέντες με αντηρίδες-TentaKom

Κατασκευη τεντασ ΣΤΗ Θεσσαλονικη

Η εταιρεία TentaKom γνωρίζει καλά πως κάθε ιδιωτικός χώρος, αλλά και κάθε επιχείρηση χρειάζονται ένα σύστημα σκίασης,  το οποίο θα ανταποκρίνεται πλήρως στις εξατομικευμένες τους ανάγκες. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σας προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα επιλογών όσον αφορά την κατασκευή τέντας στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αποκτήσετε μία λύση σκίασης με αντοχή στον χρόνο που θα προστατεύει τον χώρο σας από τα στοιχεία της φύσης, ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίζει την αισθητική του.

Κατασκευάζουμε τέντες στη Θεσσαλονίκη  χρησιμοποιώντας δομικά υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν μία αψεγάδιαστη λύση σκίασης, εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις αλλά και τις ανάγκες σας.  Γνώμονας  της εταιρικής μας φιλοσοφίας είναι πως μία τέντα πρέπει να αποτελεί μία επένδυση για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού ή επιχείρησης, έτσι μετά από την  επίσκεψη στον χώρο σας και την αξιολόγησή του σας προτείνουμε την ιδανική τέντα για εσάς!

Η Εταιρεία Tenta Κom αναλαμβάνει οποιασδήποτέ κατασκευή τέντας στην Θεσσαλονίκη όπως είναι οι τέντες με βραχίονες, οι τέντες με αντηρίδες, οι τέντες κασετίνες, οι τέντες καποτίνες κ.α., προσφέροντας σας εγγυημένα ανταγωνιστικές τιμές, έμφασή στην άψογη λειτουργικότητα και  στην εξαιρετική αντοχή.  Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας σε οποιασδήποτε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αν βρίσκεστε, ώστε να κατασκευάσουμε για εσάς την τέντα που θα αναβαθμίσει την αισθητική και θα θωρακίσει την ατμόσφαιρα του χώρου σας.

ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΝΤΕΣ

Τέντα Κάθετη

 

Αυτός ο τύπος τέντας μπορεί να ασφαλίσει στο κάγκελο ή σε δάπεδο με τους ειδικούς γάντζους. Για ακόμη καλύτερη στεγανοποίηση του χώρου μπορούν να εφαρμοστούν συστήματα (οδηγοί) αλουμινίου δεξιά και αριστερά, Η Κάθετη Τέντα είναι κατάλληλη και για την περιμετρική κάλυψη μεγαλύτερου χώρου.

Τέντα καποτίνα

 

Η Τέντα Καποτίνα ή τέντα κουρμπαριστή, αποτελεί μια διαφορετική πρόταση σκίασης, λόγω του ιδιαίτερου, κυρτού σχήματός της. Η καποτίνα είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και παρέχει υψηλό βαθμό αδιαβροχοποίησης, στεγανοποίησης και σκίασης.

Ο μηχανισμός της, μπορεί να είναι σταθερός, χειροκίνητός ή ηλεκτροκίνητος, ενώ για το κύριο μέρος της τοποθετείται είτε πανί σκίασης, είτε υψηλής ποιότητας πλαστικό PVC.

Η Τέντα Καποτίνα, είναι ένα είδος τέντας ιδιαίτερης αισθητικής και σχήματος, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για την κάλυψη παραθύρων, ημι-υπαίθριων χώρων, χωρίς μπαλκόνια, είσοδο καταστημάτων και χώρων με retro αισθητική και αρχιτεκτονική. Χαρίζουν ένα κομψό και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα, απόλυτα προσαρμοσμένο στο αρχιτεκτονικό στυλ και την ταυτότητα του χώρου που θα τοποθετηθούν.

Τέντα κασετίνα

 

Η Τέντα Κασετίνα αποτελεί μια ιδιαίτερη και διαφορετική από τις κλασικές, πρόταση σκίασης. Η κασετίνα προσαρμόζεται εύκολα στην ανάλογη ρήση που επιθυμούμε και έχει τη δυνατότητα να μαζεύεται σε μία ειδικά διαμορφωμένη θήκη αλουμινίου, όπως μία κασέτα ώστε να προστατεύονται το ύφασμα και τα μηχανικά της μέρη, από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες (π.χ. βροχή, χαλάζι).

 

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που την καθιστά εξαιρετική επιλογή είναι η ευκολία στον καθαρισμό της, κάτι που αυξάνει σημαντικά την διάρκεια ζωής της και σας γλιτώνει από μελλοντικά, άσκοπα έξοδα.

 

 Η τέντα κασετίνα, λόγω του υψηλού βαθμού προσαρμοστικότητας της είναι μία μέθοδος σκίασης που προτείνεται για κάθε χώρο, επαγγελματικό και μη, με σύγχρονή ή παραδοσιακή αισθητική. Η δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας της, καθώς και το πλήθος των εναλλακτικών στο υλικό σκίασης, όπως και οι δεκάδες επιλογές χρωμάτων και σχεδίων στα τεντόπανα που διαθέτουν οι εγγυημένοι συνεργάτες μας, σας δίνουν την επιλογή να την προσαρμόσετε στα γούστα και τις απαιτήσεις σας.

 Η τέντα κασετίνα χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της, διαθέτει ένα σύνολο πλεονεκτημάτων που σίγουρα θα την βάλουν ψηλά στη λίστα με τις επιλογές σας. Ορισμένα από αυτά είναι τα εξής:

 

Σύστημα Μπάρας

 

Το πιο έξυπνο σύστημα τέντας με βραχίονες. Στηρίζεται αποκλειστικά πάνω στις μεγάλων αντοχών βάσεις του και τοποθετείται γρήγορα και ευέλικτα. Διαθέτει αντίβαρο και χειροκίνητο μηχανισμό ή μοτέρ ανάλογης ισχύος. Αντέχει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και ενδείκνυται για μπαλκόνια, ελεύθερους χώρους και παραθαλάσσιες περιοχές. Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να λειτουργήσει με αυτοματοποιημένο σύστημα κίνησης.

 
 

Συχνές ερωτήσεις για τις Τέντες

Υπάρχουν πολλά είδη τέντας τα οποία καλύπτουν διαφορετικές αισθητικές αλλά και πρακτικές ανάγκες. Τα πιο γνωστά είδη τέντας είναι οι τέντες με βραχίονες, οι τέντες με αντηρίδες, οι τέντες με μπάρες, οι τέντες ζελατίνες και οι τέντες καποτίνες.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να επιλέξετε την κατάλληλη τέντα για εσάς είναι να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν ειδικό τεχνίτη ώστε να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να αξιολογήσει τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας!

Το κόστος μίας τέντας στην Θεσσαλονίκη μπορεί να εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Σίγουρα ένα από αυτά είναι τα τετραγωνικά του χώρου που θέλετε να καλύψετε. Ακόμα πολύ σημαντικά είναι ο μηχανισμός τέντας, όπως και το τεντόπανο που θα επιλέξετε!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;